Vergunning nachtverblijf 2024

  • De A.H.V. nachtverblijfpas is alleen beschikbaar voor leden van de A.H.V. en alleen geldig op de wateren van de A.H.V.
  • Onder nachtvissen wordt verstaan de periode; 2 uur na zonsondergang en 1 uur voor zonsopkomst.   
  • De nachtverblijfpas is verplicht op de volgende wateren overeenkomstig en met inachtneming van bijzondere bepalingen zoals vermeld in het voor dat jaar geldende inhoud bij bewijs van lidmaatschap en gekenmerkt door middel van dit teken  : de Sloterplas (no. 39 pagina 15), het Kinselmeer (no. 29 pagina 14), de sierwateren in Amsterdam Zuidoost (no. 25 pagina 14), de Bosbaan (no. 1 pagina 7), de Grote en Kleine Amstelveense Poel (no. 6 pagina 9) en het Amsterdamse Bos ten zuiden van de H. Colijnweg, (no. 2 pagina 7) het Amsterdam-Rijnkanaal van KM paal 0 tot de spoorbrug bij Weesp (no. 28 pagina 14), het Nieuwe Diep en de Diemen (no. 28 pagina 14), Ouderkerkerplas, (no. 21 pagina 12) Gaasperplas (no. 23 pagina 13) en de Hoge dijk, (no. 24 pagina 13).
  • De nachtverblijfpas kost € 10,00. Als je deze echter via onderstaand formulier bestelt dan dien je € 2,50 extra over te maken voor administratie- en portokosten. Bij het afhalen van je nachtverblijfpas op het AHV-kantoor is deze dus € 2,50 goedkoper.
  • Maak het totaalbedrag van € 12,50 over aan de Amsterdamse Hengelsport Vereniging (NL84 INGB 0000 590499).


VOORWAARDEN NACHTVISSEN

- Verblijfsmiddel dient niet verder dan een afstand van 10 meter van het water geplaatst te zijn waarin wordt gevist.
- Per persoon mag maximaal een eenvoudig verblijfsmiddel en een paraplu worden geplaatst.
- Als verblijfsmiddel zijn slechts toegestaan een paraplu, al dan niet voorzien van daarbij behorende flappen of een kampeertentje/bivy.
- Het kampeermiddel mag geen grotere afmeting hebben dan 3.20 x 3.10 x 1.80 meter en moet een neutrale groene, bruine of camouflagekleur hebben.
- Overlast wordt niet getolereerd. Onder overlast wordt onder andere verstaan; geluidsoverlast, het achterlaten van afval (houd afval in eerste instantie binnen de tent of bewaar het in een zak), 
- Het is niet geoorloofd om met een auto te rijden op fiets of wandelpaden of stil te staan anders dan op een als parkeerplaats aangewezen plek. 
- Uitwerpselen dienen opgeruimd te worden.

AANVRAAGFORMULIER:
Foutmelding 
 
E-mail
Aanhef
Voorletter(s)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Geboortedatum
Lidnummer
Betaalwijze
IBAN (rekeningnummer)