AHV Doodaas wedstrijd Bosbaan

Donderdag, 7 februari 2019

AHV doodaas wedstrijd op de Bosbaan.

Op zondag 3 maart 2019 organiseert de AHV roofviscommissie een doodaas wedstrijd op de Bosbaan. Kenners van de Bosbaan weten dat er niet alleen een prachtig karper bestand rondzwemt, maar het stikt er ook van de roofvis! Als jij nou ook eens aan de slag zou willen gaan met doodaas op de Bosbaan en je krachten wilt meten met de concurrentie, dit is je kans!

- Gevist gaat er worden van 09.00 tot 15.00 uur.
- Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. vol=vol!
- 08:30 uur verzamelen op de parkeerplaats halverwege de Bosbaan.
- Vissen met maximaal twee hengels en doodaas, kunstaas is niet toegestaan!

De deelnamekosten bedragen € 10,- p.p. voor AHV leden. Niet-leden dienen daarnaast een dagvergunning aan te schaffen van € 5.

Opgeven?
- AHV per mail op ahv@ahv.nl of telefonisch via 020-6264988.
- Max aantal deelnemers: 30 personen
- Inschrijfgeld: IBAN NL30INGB0000117917 t.n.v. AHV o.v.v. naam + Doodaas wedstrijd Bosbaan (Je deelname is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld).