Afvissen en waterbeheer

De Amsterdamse Hengelsport Vereniging beschikt over een commissie waterbeheer. Deze commissie doet visstand onderzoek maar kan met zijn ervaren commissie  leden ook afvissingen op verzoek verzorgen. Bent u verantwoordelijk voor de infrastructuur binnen de regio Amsterdam en is er de noodzaak dat vissen (tijdelijk) verplaatst moeten worden dan dient u hiervoor in eerste instantie een schriftelijke toestemming bij ons aan te vragen. Onze commissie zal vervolgens op een professionele en visvriendelijke manier de vissen verplaatsen. Een aanvraag en eventuele opdracht plaats u hier.