Streetfishing competitie 2018

Vrijdag, 2 februari 2018

The battle continues…

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Sportvisserij MidWest dit jaar ook weer de streetfishing competitie. Volgende week worden de steden bekend gemaakt.
Dit jaar zijn er uiteraard ook weer mooie prijzen te winnen en ligt er voor iedere deelnemer een goodiebag klaar.
Iedereen van 10 jaar en ouder kan meedoen. Een team bestaat uit vier deelnemers waarvan twee streetfishers ouder dan 21 jaar mogen zijn. Ieder team mag twee reserve deelnemers hebben. Van de zes wedstrijden moet je er minimaal 5 meedoen.

De wedstrijddata zijn als volgt:

• 25 februari
  • 11 maart
  • 25 maart
  • 27 mei
  • 10 juni
  • 24 juni

De 5 grootste baarzen, de 3 grootste snoekbaarzen en de 2 grootste snoeken tellen mee voor de dag uitslag.

STEL JE EIGEN A.H.V. TEAM SAMEN EN DOE MEE !

Je kunt je, met een team, tot 21 februari inschrijven via het onderstaande formulier. Deelname is gratis.

Inschrijven doe je >hier<