Controleurs

Regelmatig wordt ons kantoor gebeld door leden die zich ergeren aan wangedrag van collega-vissers of andere misstanden aan de waterkant. Zij vragen dan ook of de AHV vaker kan controleren. Volkomen terecht, maar voor de controle op juiste visdocumenten en het naleven van de visserijbepalingen, zijn we helaas grotendeels afhankelijk van vrijwillige controleurs.

Daarom zijn wij dan ook op zoek naar mensen die met ons en in samenwerking met onze BOA`s en de politie bereid zijn gerichte controles uit te voeren. De AHV kent een onkostenvergoeding en betaald de benodigde opleidingskosten. Lijkt het je iets om in een gezellig team op en langs het water te controleren, neem dan even contact op met ons kantoor voor een gesprek of via ahv@ahv.nl  Wij vragen natuurlijk wel een `bewijs van goed gedrag`.