De AHV jeugdvisdag afgelast

Woensdag, 11 mei 2022

LET OP: AHV JEUGDVISDAG 14 MEI AFGELAST ⚠️

De AHV Jeugdvisdag is leuker met zijn allen. Meer zielen, betekend meer vreugde voor de jeugd. Maar helaas in verband met de beperkte opgave van deelnemers heeft de jeugdcommissie besloten de jeugdvisdag van aankomende zaterdag 14 mei te annuleren. Alle deelnemers ontvangen hierover z.s.m. bericht. Natuurlijk staan de vrijwilligers en sponsoren nog steeds klaar de (aankomend) jeugdleden van onze vereniging te ontvangen op een ander moment. Je kunt je al inschrijven voor de grote jeugdVISdag van Sportvisserij Midwest Nederland op 25 juni via onderstaande link:

Houd voor meer updates over nieuwe evenementen je inbox, deze website en onze Facebook in de gaten!