Ad Schimmel en Ed van de Polder winnen in de Amstel

Maandag, 20 mei 2019

De 1e "losse wedstrijd" in de Amstel georganiseerd door de Amsterdamse Hengelsport Vereniging is gevist op 19 mei. De temperatuur was niet bepaald "voorjaarsachtig", de wind maakte het ook niet lekkerder aan de Amstel. Dat de vis hier geen last van heeft of er zich niets van aantrekt, moge blijken uit het totaal gewicht n.l. 1245 kg, gevangen door de 60 koppels. Op kop van het D-vak was het koppel Schimmel-van de Polder met 44.740 gram iedereen de baas, vak C is gewonnen door de Boer-Mombarg, vak B door John en Nico Bijvoet met 30.800 gram, op de voet gevolgd door Pansier-Hermsen in het A-vak met 30.730 gram.
Onderstaand treft u de volledige uitslag aan;