AHV Karpercompetitie Bosbaan

Donderdag, 7 februari 2019

AHV karpercompetitie op de Bosbaan 2 wedstrijden

De Amsterdamse Hengelsport Vereniging organiseert dit jaar een nieuwe karpercompetitie bestaande uit 2 karperwedstrijden die beide gevist worden op de Bosbaan. Op zaterdag 16 maart zal de 1e wedstrijd van de competitie plaatsvinden en op zondag 7 april de 2e. De puntentelling over beide wedstrijden zal bij elkaar opgeteld worden waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.

De deelnamekosten bedragen € 10,- per persoon per wedstrijd voor AHV leden. Niet-leden dienen daarnaast een dagvergunning aan te schaffen van € 5 per wedstrijddag. (om in aanmerking te komen voor de prijzenpot is deelname aan beide wedstrijden verplicht.)

Opgeven?
- AHV per mail op ahv@ahv.nl of telefonisch via 020-6264988.
- Inschrijfgeld: IBAN NL30INGB0000117917 t.n.v. AHV o.v.v. naam + karpercompetitie Bosbaan (Je deelname voor beide wedstrijden is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld).