De AHV is op zoek naar jou

Vrijdag, 12 oktober 2018

DRINGENDE OPROEP

UITBREIDING VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Onze vereniging groeit, dit is mede te danken aan onze vrijwilligers. Onze vereniging heeft de ambitie om voor een ieder, hengelsport activiteiten te blijven organiseren maar daar zijn wel extra handjes voor nodig om dat te realiseren.
Qua tijd hoeft dit maar enkele uren per maand in te houden.
Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaring op te doen, iets voor anderen te betekenen, je talenten te benutten en mee te denken over alles wat met hengelsport te maken heeft? Kortom; je eigen vereniging helpen en ondersteunen?
Geeft je dan op, er is namelijk dringend behoefte aan;

2e penningmeester
Assisteren van de penningmeester

2e secretaris
Assisteren van de secretaris

Algemeen bestuurslid
Vergaderd een keer per maand

Verenigingscontroleurs
Controle op rechtmatigheid volgens de visserijwet aan de waterkant

Wedstrijdcontroleurs
Begeleiding van de door de AHV te houden wedstrijden

Vrijwilliger waterbeheer
Assisteert bij calamiteiten, uitzettingen en visstand beheer

Algemeen vrijwilliger
Ben je van alle markten thuis op hengelsport gebied? Dan ben jij diegene die we zoeken

Viscoaches
Je begeleid kinderen aan de waterkant

Vismeesters
Na een opleiding geef je zelfstandig les voor kinderen op scholen (leeftijd 10-12 jaar)

Ons bestuur of beter gezegd jouw hengelsportvereniging roept jullie hierbij op om binnenkort met de vereniging een informatief gesprek aan te gaan, je kunt dan samen met het bestuur jouw interesse, beschikbare tijd en inzet bespreken. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op via 020 626 49 88 of ahv@ahv.nl We kunnen de extra handjes goed gebruiken.