Leuke vangsten aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Diemen.

Maandag, 8 januari 2018

Afgelopen zondag werd al weer de 4de wedstrijd van de Dolf ten Have Memorial gevist aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Diemen. Het parkoers is daar zoals gebruikelijk uitgezet voor de flats aan de Kanaaldijk

De straffe noordoostenwind maakte het er voor de mannen niet echt gemakkelijker op. Nog sterker, veel deelnemers zullen misschien gedacht hebben "oh, was ik maar bij moeder thuisgebleven".

Vissen met een ijzige koude wind die recht over het water staat is geen pretje. Toch zullen er ook een aantal zijn die hun klassement verstevigd hebben of eindelijk een keer een "leuk visje" gevangen hebben. Met een totaal van 156 kg was dit de beste dag tot dusverre.

De overall winnaars zaten midden in het C-vak: de Groot-Bergwerff wisten 9680 gram te vangen. Vak A werd gewonnen door Bos-Vork met 8650 gram en het B-vak tenslotte viel ten prooi aan Kuus-van Ek met 6680 gram.

In het klassement na vier wedstrijden gaan de Groot-Bergwerff aan de leiding met 8 punten, gevolgd door Cramer-D. van der Schaft met 9 punten en op de 3de plaats Pansier-Hermsen met 11 punten.

Volgende wedstrijd is op 28 januari.

De dagresultaten per sector:

De eerste vijftien na 4 wedstrijden: