Als Amsterdamse sportvisser ga je dit jaar natuurlijk ook naar de Hengelsport- en Botenbeurs

Zondag, 29 oktober 2017

Welke Amsterdamse sportvisser is er niet met een vaste hengel begonnen met het vissen op blankvoorn en brasem? Witvisserij blijft interessant; de ontwikkelingen staan niet stil en is populair bij honderdduizenden sportvissers.

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs, die op 1,2 en 3 december weer op de agenda staat, kun je als witvisser in Utrecht weer terecht voor de nieuwste zitkisten, de laatste ontwikkelingen op het gebied van lokvoer, aas, voerkorven, dobbers enzovoorts. Ook wordt er dit jaar weer een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar.

Zo Evezet pakt uit met de vernieuwde XXL Commercial ‘voordeel’ range, bestaande uit pellets, lokvoer, paste en Xpander crush. Tevens zijn er nieuwe, klaar voor gebruik, deegsoorten voor de traditionele deegvisserij. De X-factor is terug te vinden in de nieuwste additieven. Evezet komt ook met de lancering van Marukyu’s hagelnieuwe serie Naturals. Engelse en Nederlandse cracks hebben na een jaar lang testen deze range het groene licht gegeven! Website: www.evezet.nl.

Naast de bestaande producten heeft Matrix ook dit jaar weer vele nieuwe producten. Zo is de volledig nieuwe Horizonserie aanwezig, deze serie bevat een hengel voor elke feedersituatie. Op de beurs zullen alle Matrix consultants aanwezig zijn, voor vragen kun je dus altijd terecht bij deze vissers die in de top van de Benelux mee vissen. Website: www.fishmatrix.co.uk.
Voor de Hengelsport- en Botenbeurs heeft Hengelsportcadeau.nl in eigen beheer nieuwe, unieke ‘real fish’ sportvistrofeeën laten maken die zeer betaalbaar zijn voor een organisator van viswedstrijden. Voorlopig in Brasem, Snoek en Karper. Website: www.hengelsportcadeau.nl.

Guru staat wederom in samenwerking met Hengelsport Hennie Kruidenier weer op de beurs. Hier zal de nieuwe Mainline Match serie geïntroduceerd worden. Daarnaast worden veel andere nieuwe producten gepresenteerd, waaronder de X-Change Distance Feeders die het begrip Distance Feeder naar een geheel nieuw level zal tillen! Uiteraard zijn verschillende topvissers weer op de Guru stand aanwezig. Website: www.tackleguru.co.uk.

Ook zijn de verschillende merken van Zebco groot aanwezig. De nieuwe artikelen van Browning voor het vissen op witvis en karper zullen er ook te zien zijn. Website: www.zebco-europe.com.

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs. Dagelijks worden er twintig goodiebags t.w.v. € 75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt ook elke dag kans op € 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs.

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017

Bestelt u uw ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaart u maar liefst 3 euro én u maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN). Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• Online parkeerkaart met 50% korting.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• 18.000 bezoekers
• Grootste hengelsportbeurs van Europa